Wednesday, December 31, 2008

mySQL

ada sapa2 yg otai in mySQL tak? mintak tunjuk ajar. TQ.

Since aku dok opis lagi 22:34 hrs on New year eve.. ni aku dedicate kat sesapa yg still dok opis

Shadows fill an empty heart As love is fading, From all the things that we are But are not saying. Can we see beyond the scars And make it to the dawn? Change the colors of the sky. And open up to The ways you made me feel alive, The ways I loved you. For all the things that never died, To make it through the night, Love will find you. What about now? What about today? What if you're making me all that I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words we could never find? Baby, before it's too late, What about now? The sun is breaking in your eyes To start a new day. This broken heart can still survive With a touch of your grace. Shadows fade into the light. I am by your side, Where love will find you. What about now? What about today? What if you're making me all that I was meant to be? What if our love, it never went away? What if it's lost behind words we could never find? Baby, before it's too late, What about now? Now that we're here, Now that we've come this far, Just hold on. There is nothing to fear, For I am right beside you. For all my life, I am yours. What about now? What about today? What if you're making me all that I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words we could never find? What about now? What about today? What if you're making me all that I was meant to be? What if our love never went away? What if it's lost behind words we could never find? Baby, before it's too late, Baby, before it's too late, Baby, before it's too late, What about now?

WHY LIVERPOOL WILL WIN THIS SEASON EPL

History.

Liverpool fans in UK claimed Chelsea does not have history. Well, I would say Liverpool has not history in EPL. Since the introduction of EPL in 1992/1993 season, Liverpool has not win the coveted trophy even once. Zero, kosong, zilch. They conquer the old Division 1 biggest price with Kenny Daghlish, John Barnes, Ian Rush and many more they were found wanting in new brand of English football. With economic downturn coming soon in year 2009, EPL need to boost their popularity to their fans globally. Everyone knows that Liverpool have thousand of fans around the world, therefore if Liverpool wins then the popularity of EPL will surely increase tremendously.

Football fans know so called 'the big four' of EPL, yet Liverpool is the only club who has not win the EPL. They are there and there about (few years ago they were second after Manchester United) but never on the top of the table comes May. They managed to get fourth place more often then the rest (Manchester United, Chelsea and Liverpool) and qualify for Champion League competition, they consider themselves the big four. Of course, since they won countless of cup trophies, I would say cups has more 'being lucky' factor (i.e luck of the draw, the two legs game, its not a whole season competition) then 'consistency' (i.e. games week in week out, no replays), I would rate Liverpool as a 'lucky' club. Only this season Liverpool has managed to stay around the rest of big four. Previously they were at least 10 points adrift comes Christmas and by January they were out of title contention.

Second, footballers are not paid by itself. Football clubs have to find ways of generating money through sponsorship, shirt & goodies selling, gate receipts and whatever means of getting money into their coffers. Just look at few players from so called top 4. Torres came to Liverpool with a pay cut of 30,000 pound sterling per week. He is currently being paid 90,000 pound sterling. John Terry is being paid around 120,000 pound sterling, so to Ronaldo from Manchester United. I am not sure how much Fabregas is paid but my guess the minimal figure would be around seventy gees. Clubs are promised a whopping 50 million pound sterling if they keep their status as EPL club for next year. Of course the money is depending on EPL selling their rights to broadcaster like Sky, Astro, ESPN etc to have EPL live games on the telly. How can they keep paying 50 million per club if the money is unavaiable. That's another reason why Liverpool going to win EPL this year.

Thirdly, ratings. What I like about American sports is you get once or twice in the space of 5 years there will be a champion that does not come with big history. Angels beat NY Yankees in baseball in world series few years back and I think whoever does not follow baseball would not have a clue about Angels. NY Yankees is similar to Manchester United in term of global fans. Chicago Bulls dominated basketball with Michael Jordan and yet nowadays they struggle to get into playoff final. Their draft scheme brought Cleveland Cavaliers from an unknown club to a winning club.

How the draft works? 99.9% of players in US sportsmen have to go through college sports (even Tiger went through college golf before he went to become professional). Each year these players will have to undergo an 'interview'. The interview is to determine the ranking of new players through skills, stamina and few others test. LeBron James came first in his draft year, since Cleveland Cavaliers was last ranked club in the previous season, they got to choose the draft players first and of course the choose LeBron James. It's like West Bromich Albion get to choose whether they want Cristiano Ronaldo or not. Since then the Cavaliers succesfully making to playoffs every season with LeBron James. He is currently valued 1 billion US dollars! My point is Liverpool has to win this year EPL to boost the rating of EPL. At the end of this year, journalist will write about how Liverpool completed the big four status by winning the league, over and over and over and again and again and again.

GAMBAR BERLIAN C

FANTASY POINTS

Rank Team Points
1 FC J'en ai marre 1,553.50
2 Chikungunya CF 1,540.00
3 Kera Jadian (KJ) FC 1,537.50
4 YouMustBeatLiverpool1st 1,531.00
5 PakLahKuatTido 1,514.00
6 {KBM} Geng Cakcibor Eleven FC 1,437.00
7 Korok FC 1,357.50
8 Rempit F.C 1,335.00
9 Raub FC 1,315.00
10 naz united 1,268.50
11 Lupikirlasendili 1,208.00
12 intertina 1,166.50
13 FC Geroda 1,100.50
14 P11 FC 1,069.00
15 Neu 856.00


PREMIERLEAGUE Fantasy Points

Up 1 intertina talib sabri 62 1010
Up 2 OneTeamToRuleThemAll Ahmad Harris Khaidzir 68 1003
Down 3 Geng Cakcibor Eleven Cakcibor Eleven 23 981
Up 4 Paklah Bapa Mertuaku Bambang Pamungkas 65 959
Down 5 rejected by turtle Hadly Muhd 38 958
Down 6 Cap Ayam Noor Hisham Muhamat 50 957
= 7 2ndBestAintThatBad Ahmad Harris Khaidzir 66 919
= 8 neu Ihsan Hasbullah 18 703
= 9 redridinghood Muhammad Redha Md Hatta 17 690

HAPPY NEW YEAR

NUMBER TWENTY SIX

number twenty six... i do not think there is significant on the number... and yet the no. keep creeping up on this blog. the first two was truly deeply accident. the third one was purely scripted....... year 2005 = 126 posts, year 2006 = 1026 posts...

Tuesday, December 30, 2008

LAWATAN BERAMAI-RAMAI KE AL-RAWSHA

Bila? Jumaat, 02 Jan 09. (time ni baru masuk gaji...)
Jam? 8:00pm (malam)...

Di mana? Al-Rawsha, Jalan Damai, Off Jln Ampang... of course.

Kalau bley tolong confirm esok, bley kira kepla & book. Takut mandy abes... kempunan lak karang :D

Monday, December 29, 2008

MAKMAL SAINS

gambar di cilok dengan ehsan dari maz aznee's fb.rizal shamsudin (sam), izwan hasli, izaidy, mohd azrul (mohdzir) & shidi

Sunday, December 28, 2008

Salam Maal Hijrah

selamat menyambut tahun 1430 hijiriah..

Friday, December 26, 2008

EXPOSURE sale!!

ada sapa nak beli hifi stereo?
Exposure sedang buat sale for 3010S series. cd player & integrated amp for 2k each, pre amp for 4-5k each and mono for 10k each. More info? Pi ke http://www.exposurehifi.com.

LAGI GAMBAR ADZIMI

Adzimi, pesal gambar2 lama asik ada gambar ko je ni?
gambar dicurik dgn izin dari Maz Aznee's FB

AL-KAHFI ayat 51 - 54

(51) And (be mindful of) the Day when He will say: Call those partners of Mine whom ye pretended. Then they will cry unto them, but they will not hear their prayer, and We shall set a gulf of doom between them. (52) And the guilty behold the Fire and know that they are about to fall therein, and they find no way of escape thence. (53) And verily We have displayed for mankind in this Qur'an all manner of similitudes, but man is more than anything contentious. (54) And naught hindereth mankind from believing when the guidance cometh unto them, and from asking forgiveness of their Lord unless (it be that they wish) that the judgment of the men of old should come upon them or (that) they should be confronted with the Doom.

Thursday, December 25, 2008

AL-RAWSHA (yet again)

Just to let you know, our pren by the name of Harun Asri (504) gave a thumbs up for Al-Rawsha. He went quite late in the evening, Mandy was not available. He said definitely going back to the place again.

My jalan-jalan carik makan on middle east cuisine akan membawak aku ke kedai Morocco. Tunggu!!!

Wednesday, December 24, 2008

ANNIVERSARY anuar & hazar

congrats Nuar & Hazar. Anni ke-6!! semoga dimurahkan rezeki & tambah lagi askar2. Nuar order bunga asli/tulen/ori hantar kat opis Hazar... jiwang karat!!

Tuesday, December 23, 2008

Funeral

One day all the employees reached the office and they saw a big advice on the door on which it was written: "Yesterday the person who has been hindering your growth in this company passed away. We invite you to join the funeral in the room that has been prepared in the gym".

In the beginning, they all got sad for the death of one of their colleagues, but after a while they started getting curious to know who was that man who hindered the growth of his colleagues and the company itself.

The excitement in the gym was such that security agents were ordered to control the crowd within the room. The more people reached the coffin, the more the excitement heated up. Everyone thought: "Who is this guy who was hindering my progress? Well, at least he died!".

One by one the thrilled employees got closer to the coffin, and when they looked inside it they suddenly became speechless. They stood nearby the coffin, shocked and in silence, as if someone had touched the deepest part of their soul.

There was a mirror inside the coffin: everyone who looked inside it could see himself.

There was also a sign next to the mirror that said: "There is only one person who is capable to set limits to your growth: it is YOU."

So my dear friends, You are the only person who can revolutionize your life. You are the only person who can influence your happiness, your realization and your success. You are the only person who can help yourself.

Your life does not change when your boss changes, when your friends change, when your parents change, when your partner changes, when your company changes. Your life changes when YOU change, when you go beyond your limiting beliefs, when you realize that you are the only one responsible for your life.

"The most important relationship you can have, is the one you have with yourself"

Examine yourself, watch yourself. Don't be afraid of difficulties, impossibilities and losses: be a winner, build yourself and your reality.

The world is like a mirror: it gives back to anyone the reflection of the thoughts in which one has strongly believed.

The world and your reality are like mirrors laying in a coffin, which show to any individual the death of his divine capability to imagine and create his happiness and his success.

It's the way you face Life that makes the difference

"Knowing the truth is NOTHING, Awareness of the truth is SOMETHING, Living the truth is EVERYTHING"

Monday, December 22, 2008

MAKAN-MAKAN @ AL-RAWSHA.. (again)

lamb maghut

chicken maghutbr/>
makan-makan with my bros & sis. Kalau nak order makanan kat atas ni kena make sure yg korang order 45 menet sebelum sampai. Aku tak sure apa yg lain antara Mandy & Maghut tapi yg nampak the quantity nasik utk Maghut ni lagi byk. Kalau chicken maghut ada sekor ayam, Mandy half a chicken saja utk one portion. Gambar kat atas ni utk satu portion sahaja. byk gile nak abeskan, sampai tapau tu..

Lamb maghut pun sama, quantity lamb byk compare to Lamb Mandy & yg kat atas tu pun one portion i.e. UNTUK SORANG MAKAN. Ada tomato gravy & yogurt mcm biasa..

Aku order 2 lamb maghut 2 chicken maghut utk 10 adult makan, tak abes. Harga? Lam 46.00 per portion, chicken RM36 per portion.

WAIT

Sunday, December 21, 2008

MRSM TAIPING 1994/1995 FACEBOOK GROUP

kepada sesapa yang ada account facebook, di minta register account korang kat mrsm taiping 1994/1995 facebook. Mcm mana nak carik? type mrsm taiping 1994/1995 and look for group atau korang klik kat [sini} so far ada 85 org dah masuk..... meh masuk meh!! Jumpa di sana!

WELCOME... azmil

welcome to Azmil.... baru jumpa last week @ KLCC on Friday. Rasanya last aku jumpa dia time kat tepen dulu, kira 13 years. Dia now kerja with ExxonMobil, kerja as IT personnel.

Feel free to contribute.... buat mcm rumah sendirik..

RECAP YEAR 2008

Since ada lagi 11 hari sebelum tahun baru 2009, mari kita recap tahun 2008.

Tahun ni tahun yg kita tinggalkan angka 2 kat depan umur kita & tukar kepada 3. Ada yg dah tukar tahun lepas sbb diorang masuk sekolah agama (ada kelas peralihan, tak sure sekarang ada lagi ke tak). Tahun depan 2009, 1 Jan ni ada kawan kita dah masuk angka 31. Tahniah Nuar! hehehhe,


Ada a few of us yg decide nak berumah tangga tahun 2008. Sorry ye kalau aku miss, antaranya Suraya Ali 512, Mat Rithuan 511. Tak lupa jugak yang dapat anak. Kalau tak salah aku Mat Yie dpt twin kedua dlm batch kita. Yg first Hafidz 502. Ada yg dpt anak yg first, ada yg menambah askar-askar wataniah diorang. December delivery by Aie 507 & Ainur 507. Aku rasa ramai lagi yg give birth tapi out of the news kat blog ni.


Tak lupa jugak kat kawang2 kita yang naik pangkat, tukar kerja (for promotion), buat bisness sendirik, dsb. + lagi ada yang naik rumah sendirik tahun 2008.


Blog ni survive another year. Blog ni masih memerlukan volunteer utk maintain this blog. Chalos!

Saturday, December 20, 2008

506

curik tanpa ehsan from nurina's facebook >_<
tgk si adzimi time ni... .jgn mare ye nanti kena jual :P

Friday, December 19, 2008

GAMBAR DULU2

curik tanpa ehsan dari nurina's facebook..

SHORT MEETING...

harun 504 & azmil 504.. @ klcc

Hadith 40

On the authority of Abdullah bin Omar, who said: The messenger of Allah took me by the shoulder and said: "Be in the world as though you were a stranger or a wayfarer." The son of Omar used to say: "At evening do not expect [to live till] morning, and at morning do not expect [to live till] evening. Take from your health for your illness and from your life for your death."
related by Bukhari

Thursday, December 18, 2008

JUST FOR FUN

bored? click [here]

CELCOM SERVICE INTERUPTION

So far takde announcement from Celcom, tapi aku try telepon (pakai fixed line) ke tepon Celcom aku, tapi tak dpt. Acu cuba try test kat tepon korang. Pakai tepon opis utk test.

Sekiang...

Wednesday, December 17, 2008

JOB VACANCY

Faizulazha looking for staff utk kerja kat opis dia.
Job Vacancy: Account cum admin
kalau ada sapa sapa berminat boleh email resume kat faizul@ultramed.com


Opis kat wisma pahlawan ,kl kt area LHDN Kg Attap
Salary : Based on experience
Office hour: 8.30am to 5.00pm

Details kerja nanti masa interview di beritahu

start keje january 2009

Tuesday, December 16, 2008

OPEN INTERVIEW FOR SV SOLUTION CENTRIC

You are cordially invited to our office for an interview for the post IT Technical Consultant.

Date: 24 December 2008
Day: Wednesday
Time: 3:00 pm
Venue: SV Solution Centric Sdn. Bhd
5.01, Floor 5, Bangunan KWSP, Changkat Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur.
Phone: 03- 2026 2728

[Click here for map]
Landmark: Bangunan KWSP, Maple Suite, AmBank Jalan Raja Chulan, KL Tower, Menara The Weld

Please note the signboard in the lobby shows Setegap Ventures Corporation Sdn. Bhd.
SV Solution Centric is under Setegap Ventures Group of Companies. Kindly proceed to level 5 via escalator.

Thank you. Useful LInks http://www.tmasystems.com http://www.solution-centric.com

SAJAK SAKARATUL MAUT....

Dinihari itu seorang OB rebah di kamar mandi Diserang lemah jantungnya Yang menggugat nyawanya Tengah malam Pulang dari sebuah hotel di kl Bersama puan mudanya Bersama mulut dan lidahnya Yang dinajisi alkohol Dan banglonya di atas bukit Tuan muda menelofon doktor peribadi OB Dan doktor berkejaran bersama beg perubatannya Dan sebatang jarum injection Dibenamkan ke urat OB Dan berombak-ombaklah nafasnya Bergelombang dadanya Dilambung nazak Hempas-menghempas Tujuh hari tujuh malam OB bergeletekkan Golek gelentang di pembaringan Dan suluruh dunia dan isinya berkumpul di dalam kepalanya Bangloku, mercedesku, wangku dalam bank Bumi Saham-sahamku di syarikat-syarikat Rumah-rumah sewaku Pengarah-pengarah Kuda-kudaku di padang lumba Padang golfku Anak-anakku di luar negeri Dan isteri mudaku Nazak hempas-menghempas Pulas-memulas Dan pintal-memintal Makan? Geleng kepala Minum? Geleng kepala Arak? Geleng kepala Isteri muda? Geleng kepala Mau ke padang lumba kuda? Geleng kepala Mau pergi ke genting highland? Geleng kepala Melancong ke eropah? Geleng kepala Ke mekah naik haji? Geleng kepala Apa yang kau mahu?! Oh tuhan.. Panjangkan umurku.. Panjang umur? Berapa tahun engkau mahu? 100 tahun? Cukup? Ya 100 tahun 63 tahun tidak cukup? Tak puas hidup? Tidak kenyang makan maksiat Belum bosan mengumpul dosa Kau mahu panjang umur lagi Sedetik lagi sakaratul maut datang Sedetik lagi Izrail datang Sedetik lagi malaikatul maut datang Kau diambang sakaratul maut Kau nazak sekarang wahai OB Aku makin tegang Dan makin sendat nafas di dada Kedinginan mulai memanjang Dan merayap kaki Perlahan-lahan menjalar ke seluruh jasad dan.. tubuhku Aku dilambung resah, gelisah, keluh kesah Keluhan dan rintihan.. Panas!!!!!!!!! Dahaga!!!!!!! Haus!!!! Panassss!!!!!!!! Air 7 lautan mau diteguk Sebesar 7 dunia kelaparan merobek usus-usus Syaitan-syaitan datang berbondong-bondong Menginjak-injak aku Menggudah aku Mau memurtadkan aku Nenekku datang.. nenek! Kau dahaga cucu? Kau lapar cucu? Mau air? Ini bijana penuh air madu Kalau cucu mau masuk syurga Minum air ini Ibu!!!!!!!!!! Ibuku menggoyangkan buah susunya Ini ibumu Air susu ini membesarkan kau Nak Buangkan Islam Matilah dalam agama yahudi Ayah!!!!!!!!!!!! Kau datang ayah? Matilah dalam agama yahudi wahai anakku Matilah dalam agama kristian Itulah agama yang membawa kau masuk ke syurga katanya Ucaplah! Laaaaaaaaaaaaaaaaaailaaaaaaaaaaahaillallaaaaaaaah! Tidak! Tidak! Tidaaaaaaaaaaaaaaaak! Ucaplah! Laaaaaaaaaaaaaaaaaailaaaaaaaaaaahaillallaaaaaaaah! Tidak! Tidak! Tidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! Rumahku Mercedesku Wangku dalam bank Saham-sahamku Kuda-kudaku Kolam mandiku Padang golfku Isteri-isteriku Dan duniaku! Sakaratul maut pun datang Pak lebai dari rumah setinggan Dipanggil oleh pemandu dengan mercedes Dan memanjat bukit ke bangloku di puncak desir angin Tapi lidahku telah kelu Dan sakaratul maut kian detik tiba Manusia-manusia berjubah hitam datang Mari ikut kami! Manusia-manusia berjubah hijau datang membawa payung hijau Katanya.. Mari ikut kami! Cahaya putih datang Datang sinar kuning Datang kiratan hitam Cahaya merah datang Apa ini?! Apa ini?! Aku sakaaaaaratul mauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Kedinginan menjalar merayap perlahan-lahan Dari hujung kaki ke hujung rambut Dan kini seluruh jasadku diseliputi sejuk Dan dingin singgah ditengkorokkan Kemudian datanglah malaikatul maut di hujung kepalaku Hai!!! Jiwa yang keji! Keluarlah kepada kemurkaan Allah! Rohku berselerak ke seluruh tubuhku lalu.. Inna lillahi wainna ilaihi rajiuuuuunn Malaikat-malaikat yang menunggu sesayup mata memandang Dan menghemburlah bau bangkai sebusuk-busuknya Tuliskan! Suratannya dalam sijjin pada bumi yang terbawah Roh aku dicampakkan Dikembalikan ke dalam jasad Lalu datang dua orang malaikat Dan didudukinya aku Siapa Tuhanmu! Hah hah hah aku tidak tahu!!!!!!!!! Apa ugamamu?! Hah hah hah aku tidak tahu!!!!!!!! Siapa lelaki ini yang diutus kepadamu?! Ah ah ah aku tidak tahu!!!!!!!! Datanglah kepadaku seorang lelaki yang hodoh wajahnya Buruk pakaiannya Busuk baunya Siapa engkau? Akulah amalanmu yang kejiiii… Kini aku diazab dan disiksa di dalam kubur Menunggu.. Menunggu doa anak yang soleh Mana doa anakku seorang peguam? Mana doa anakku seorang doktor? Mana doa anakku seorang jurutera? Mana doa anakku seorang arkitek? Manaaaa doa anakku seorang profesor? Manaaaa?! Manaaaaaaaaaaaa?! Manaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? [New Music">klik sini utk dengar]

TRENDY BUSINESS CARD

personal trainer

divorce lawyer

head hunter - read it and eat it instruction

couple therapist

Monday, December 15, 2008

Art' Le Beau' ?

baca di sini .. dalam pdf di sini

MAKAN-MAKAN @ AL-RAWSHA

Four (4) portion of Lamb Mandy

Salads and Tomato gravy & yogourt

aftermath

HUNGRY?

FANTASY POINTS

YAHOO Fantasy Points
Rank
1 Chikungunya CF 1,356.50
2 FC J'en ai marre 1,343.00
3 Kera Jadian (KJ) FC 1,335.50
4 YouMustBeatLiverpool1st 1,312.00
5 PakLahKuatTido 1,281.00
6 {KBM} Geng Cakcibor Eleven FC 1,229.50
7 Rempit F.C 1,160.00
8 Korok FC 1,118.00
9 Raub FC 1,100.50
10 naz united 1,055.50
11 FC Geroda 1,030.00
12 Lupikirlasendili 1,017.50
13 intertina 988.50
14 P11 FC 880.00
15 Neu 776.00


PREMEIRLEAGUE Fantasy Points

Up 1 Geng Cakcibor Eleven Cakcibor Eleven 49 863
Down 2 intertina talib sabri 41 863
Up 3 OneTeamToRuleThemAll Ahmad Harris Khaidzir 37 830
Down 4 rejected by turtle Hadly Muhd 33 828
= 5 Cap Ayam Noor Hisham Muhamat 44 806
= 6 Paklah Bapa Mertuaku Bambang Pamungkas 41 787
= 7 2ndBestAintThatBad Ahmad Harris Khaidzir 29 719
= 8 neu Ihsan Hasbullah 33 626
= 9 redridinghood Muhammad Redha Md Hatta 40 623

Friday, December 12, 2008

BEWARE OF TOW TRUCKer

This story happened to my friend's staff.

His staff bought a new Honda Civic and unfortunately he was involved with a minor accident, a 'bruised' front bumper. I guess he just want to make sure the bumper look nice and shiny, he agreed to have his car towed to a garage. He did not take any picture of his car after the accident.


The day after he went to the garage and he was surprised to see his bumper looked like he was involved on a 140km/h accident. Apparently Tow trucker nowadays got a commission based on percentage of damage to your car. The worst the damage the higher they get $$$.
So what they do is the smack his car bumper real hard to make it look worst.

The claim was RM30,000.00. OK, he did not a single cent since its not his fault. But he found out a few days later after driving his car that the gear was not right. He brought his car to Honda service centre and they told him the part changed by the mechanic was only cost RM10,000.00. Now Honda is trying to help him liaison with his car insurer. I am not sure what he would get from the insurer but this is the reminder for all of us.. Be extra careful!

LIFE GOES ON

is about a down syndrome boy who face the reality of life. Asked my staff whether they know about the tv series & they said no.. just show that how old we are!!

what if.....

what if..... I wonder,
our friends kat FaceBook, sorang-sorang buat satu article utk blog. paling kurang kita dpt 300 posts per year. Satu article per year, takkan tak bley buat kot... (aku nya list budak tepen dah 110++ encounting

Thursday, December 11, 2008

CONGRATS & CONGRATS

congrats to Ainur Fadzlina & Marhani Yati (both 507) and both delivered baby girl.

Baby Ainur tak sure D.O.B dia, tapi baby Marhani nama Maya Zahra on 10th December weight 3.5kg. Delivery kat SMC.

Double Congrats!!!

Wednesday, December 10, 2008

8% or 11%?

Assume monthly basic salary is RM4000.

If your monthly EPF contribution is 11% ( RM440 ), taxable income = RM3560, income tax payable = RM77.

If your monthly EPF contribution is 8% ( RM320 ), taxable income = RM3680, income tax payable = RM109.

Conclusion : If you choose to contribute 8%, you will end up paying more income tax to the government, which will make the government richer. Finance Minister Najib said this measure is meant to boost up the slow-down market, but from this example we can see that the money does not go into the market.

Instead the money goes direct into the government's pocket through the greater amount of income tax that we will have to pay. Obviously this measure does not help the market at all.

CELCOM AD

Undisputed. fatest. widest. clearest. best. IN CELCOM TERITORY

Marketing ploy or tipu sunat?


Sebelum kita bincang lebih lanjut, aku nak cite satu ke-sah tok imam & pencuri lembu. satu hari tok imam lepak-lepak kat wakaf seorang diri. tetiba ada sorang mamat lari ke main road. Dia bagitau kat tok imam jangan bagi tau kat org kampung ke mana dia lari.


Lepas brapa me-net org kampung sampai & tanya tok imam pasal mamat tadi. Diorang ckp yg budak tu dah curik lembu. Tok Imam pikir kalau dia bagitau, budak tu kira 'sayur' lah, so Tok Imam bangun dari wakaf tu & seraya berkata...


"masa aku kat sini (berdiri) aku tak nampak dia"


ok, back to Celcom nya add... memang la Celcom best kat kawasan dia, tapi aku rasa ada unsur2 tipu sunat dalam advert diorang sebabnya aku rasa ada segelintir kita yg tak paham advert tu betul-betul...


Just my two pence..

Tuesday, December 09, 2008

WATER TREATMENT SYSTEM

after 4750 litre of water filtered

3D view

top view

toreh sket

aftermath

its either you filter with your kidney or let water treatment system to do it for you

Monday, December 08, 2008

MARI BELAJAR BAHASA INGGERIS DENGAN MUHAMMAD

How one year old boy pronounces helicopter?
O

How two year old boy pronounces helicopter?
Wi-Wi-Wah -O

How four year old boy pronounces helicopter?
He-li-but-ter or He-li-wa-ter

Friday, December 05, 2008

Wednesday, December 03, 2008

Salary increament letter

One day an employee sends a letter to her boss asking for an increase in her salary...

Dear Bo$$
, In thi$ life, we all need $ome thing mo$t de$perately.. I think you $hould be under$tanding of the need$ of u$ worker$ who have given $o much $upport including $weat and $ervice to your company.

I am $ure you will gue$$ what I mean and re$pond $oon .

Your$ $incerely,
Your $taff


___________________________________________________

How the Boss may reply for a salary increase request ... The next day, the employee received this letter of reply:

Dear staff
I kNOw you have been working very hard. NOwadays, NOthing much has changed. You must have NOticed that our company is NOt doing NOticeably well as yet.

NOw the newspaper are saying the world`s leading ecoNOmists are NOt sure if the United States may go into aNOther recession. After the NOvember presidential elections things may turn bad.

I have NOthing more to add NOw. You kNOw what I mean.
Regards,
Your Boss

FANTASY POINTS

YAHOO Fantasy Points
Rank Team Points
1 FC J'en ai marre 1,273.50
2 Kera Jadian (KJ) FC 1,266.00
3 Chikungunya CF 1,237.50
4 YouMustBeatLiverpool1st 1,225.00
5 PakLahKuatTido 1,206.00
6 {KBM} Geng Cakcibor Eleven FC 1,142.00
7 Rempit F.C 1,043.50
8 Korok FC 1,041.50
9 Raub FC 976.50
10 naz united 967.50
11 FC Geroda 938.00
12 Lupikirlasendili 918.00
13 intertina 916.50
14 P11 FC 750.50
15 Neu 706.50


PREMIERLEAGUE Fantasy Points

= 1 intertina talib sabri 35 773
= 2 Geng Cakcibor Eleven Cakcibor Eleven 34 766
Up 3 rejected by turtle Hadly Muhd 58 748
Down 4 OneTeamToRuleThemAll Ahmad Harris Khaidzir 47 740
= 5 Cap Ayam Noor Hisham Muhamat 45 709
= 6 Paklah Bapa Mertuaku Bambang Pamungkas 43 694
= 7 2ndBestAintThatBad Ahmad Harris Khaidzir 31 648
= 8 neu Ihsan Hasbullah 23 540
= 9 redridinghood Muhammad Redha Md Hatta 47 534

Tuesday, December 02, 2008

MAKAN-MAKAN @ DELICIOUS

Sirloin Steak Sandwich

Beef Lasagna

Chargrilled Grain-fed Sirloin Steak

Pan Seared Crispy Skin Salmon

birthday bash

fariny, zaini, syahid, amilin....

Monday, December 01, 2008

VISIT NOVEMBER 2008

Summary
Total pageviews: 2,560

Total visits: 1,833
Monthly unique visitors: 736
Daily unique visitors: 1,345
First time visitors: 639
Avg. pageviews per day: 85
Pageviews per visit: 1.40
Pageviews today: 68
Visits today: 43
Prognosis today: 119
Busiest day: 25/07/2007


Summary
Total pageviews: 32,557
Total visits: 22,782
Yearly unique visitors: 9,061
Monthly unique visitors: 9,994
First time visitors: 8,940
Avg. pageviews per month: 2,713
Pageviews per visit: 1.43
Pageviews today: 68
Visits today: 43
Prognosis today: 119
Busiest day: 25/07/2007

Friday, November 28, 2008

TEST

1- Find the C below. Do not use any cursor help.


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO




2- If y ou already found the C, now find the 6 below.


9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

9999699999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999




3- Now find the N below. It's a little more difficult..


MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMNMMMM

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MMMMMMMMMMMMMMMMMMM



This is NOT a joke.

If you were able to pass these 3 tests, you can cancel your annual visit to your neurologist.

Your brain is great and you're far from having Al zheimer Disease. Congratulations!

Corak-Coret

I have friends who got promoted to new department and through her perseverance she made it to the top.

I have friends who have move into new job with greater responsibility, travelling around the globe and earning top dollar.

I have friends who are working on the same company since they left college/university. Amazing feat if you ask me.

I have friends who have further their study in locals and overseas universities.



I thought about it, asking myself thousand of times whether this is really happening to me. I wonder if god is playing tricks on me. But again, I always remember my father word of wisdom, there is always a reason behind everything that happening to you.

What are you talking about? I hear you ask. Well, I got promoted i.e more responsibility i.e more and more job to do.

Why are you telling us this? I hear you ask again. Well, I am not sure how busy I will be starting first day of December.

Hope to contribute as much as now, but we’ll see what happen.

Yesterday is a history, tomorrow is a mystery, today is a gift. That’s why we call it PRESENT.

[i] a.k.a [web-mod]

Wednesday, November 26, 2008

LIM GUAN ENG

Forwarded by Adzimi

interesting news, not sure if it made into mainstream media. So far LGE have proven that he is a fair leader, and i have to take my hats off to this guy as he is really the walk the talk type of leader. I have chatted with some of my close friends who told me he's bumped into LGE personally before while waiting for a flight for Air Asia, humble and friendly guy. Would you have ever thought a menteri besar from BN would be riding on Air Asia??? Also while the whole country is busy politicking , we've not really heard from him lately, why? because he's busy taking care of issues at his state penang which is currently flooded. And he's the type of leader who really goes down to the grassroots to meet the people, very different to the usual type of leadership we've seen from BN.

If he continues with this track record, i think Penang, and probably Selangor which is also doing pretty well except for one or two minor hiccups will probably continue to be with Pakatan Rakyat in the next election. I am glad that my vote has not gone to waste. Indeed, all Pakatan Rakyat need is just a chance to prove themselves. The only bullets that UMNO penang has now is to play the racial card, and its not even the malays whom are making the noise, but are the UMNO mamaks!

Interesting article cilok from another blog:
http://puterabatu.blogspot.com/2008/09/lim-guan-eng-isytihar-dun-penanti.html

Lim Guan Eng isytihar DUN Penanti sebagai "Serambi Mekah"

(Saya terlalu kagum dengan artikel ini dan tindakan YAB Tuan Lim Guan Eng, semoga sahabat-sahabat dapat membacanya pula!)

Pulau Pinang secara tradisinya memang diperintah oleh pemimpin Cina sejak dahulu lagi dan ianya begitu lama di bawah Parti Gerakan. Selepas Pilihanraya Umum ke 12 yang lalu, tradisi ini berterusan di mana pemimpin kaum Cina terus memimpin P.Pinang cuma bezanya pemimpin ini bukan dari parti komponen BN. Parti DAP yang telah lama bertapak di P.Pinang akhirnya berjaya merampas kerusi Ketua Menteri P.Pinang dari Parti Gerakan di bawah pimpinan Koh Tsu Koon.

Lim Guan Eng yang dikenali sebagai pejuang rakyat tidak mengira bangsa dan agama diberi kepercayaan oleh rakyat P.Pinang untuk menerajui kerajaan Negeri P.Pinang. Tampuk pemerintahan negeri di bawah Lim Guan Eng sememangnya dialu-alukan oleh rakyat pelbagai kaum di Pulau Mutiara itu. Kecuali UMNO, majoriti rakyat di P.Pinang termasuk dari MCA, Gerakan dan juga parti di dalam gabungan Pakatan Rakyat percaya dan yakin Lim Guan Eng mampu memberi perubahan besar kepada rakyat di P.Pinang.

Apabila Lim Guan Eng mula merangka dasar dan arah tuju pentadbiran di P.Pinang, UMNO tidak berhenti-henti cuba mengelirukan masyarakat khususnya Melayu di P.Pinang dengan menjaja pelbagai cerita dan tuduhan untuk memburukkan imej Lim Guan Eng. Kini, UMNO cuba untuk menjadi hero Melayu di P.Pinang setelah sekian lama menjadi `budak suruhan' dan Pak Turut di bawah pemerintahan Gerakan sebelum ini.

Lim Guan Eng seorang pemimpin muda yang berwawasan dan mempunyai nilai keperibadian yang baik cuba mengguna pakai kaedah pemerintahan yang bersih serta telus dengan menjadikan pemerintahan Umar Abdul Aziz sebagai model dan idolanya. Tidak hairanlah beliau sering kali menyeru masyarakat P.Pinang agar merealisasikan konsep `Amar Makruf Nahi Mungkar'. Slogan ini bukan retorik semata-mata kerana beliau kini telah mula sedikit demi sedikit berusaha melaksanakannya.

Pencapaian beliau semenjak mula menduduki kerusi Ketua Menteri P.Pinang amat menakjubkan dan dilihat lebih ke hadapan dari lain-lain negeri di bawah Pakatan Rakyat. Kerisauan masyarakat Islam di P.Pinang sebelum ini telah mula terhakis apabila Lim Guan Eng turut prihatin dengan permasalahan umat Islam di P.Pinang. Langkah pertama mula beliau dilantik sebagai Ketua Menteri, kawasan pertama yang beliau lawati adalah kawasan majoriti penduduk Melayu dan Islam. Beliau turut mengumumkan kenaikan elaun Guru KAFA di P.Pinang.

Baru-baru ini paling menakjubkan apabila sebuah daerah di P.Pinang iaitu kawasan Penanti telah dirancang untuk dibangunkan sebagai `Serambi Mekah' di P.Pinang. Mungkin tidak ramai yang percaya di bawah pemimpin Cina akan wujud satu daerah yang bercirikan Islam. Keprihatinan Lim Guan Eng terhadap masyarakat Melayu dan Islam di P.Pinang menyebabkan UMNO P.Pinang tidak mampu berdiri gagah sebagai pejuang Melayu Islam. Sebagai jalan keluar untuk menutup kelemahan mereka, UMNO P.Pinang terpaksa memainkan isu-isu perkauman dan ketuanan Melayu.

Malang sekali, propaganda mereka ternyata gagal lebih-lebih lagi pemimpin-pemimpin Melayu Islam di dalam Pakatan Rakyat yang terdiri dari PAS dan PKR saling bekerjasama dan mempertahankan bentuk pentadbiran Lim Guan Eng.

Saya percaya sekiranya Lim Guan Eng berterusan sedemikian, maka impian UMNO/BN untuk menawan kembali P.Pinang agak sukar dicapai. Oleh yang demikian, marilah kita bersama-sama memberikan sepenuh kerjasama dan buah fikiran yang berguna kepada kepimpinan P.Pinang sekarang. Kita harus bersyukur kesemua parti di dalam Pakatan Rakyat kini telah diberi kepercayaan oleh rakyat memerintah beberapa negeri.

Meskipun masih terlalu muda dan awal untuk menilai keseluruhan pentadbiran negeri-negeri di bawah Pakatan Rakyat, namun kita telah mula dapat melihat betapa Pakatan Rakyat mampu untuk mentadbir dan menguruskan negeri masing-masing jauh lebih baik dari UMNO/BN.

Mudah-mudahan ketelusan dan keadilan kepada rakyat yang dipraktikkan oleh Lim Guan Eng akan dapat dijadikan contoh dan teladan kepada semua kerajaan negeri. Di samping itu, ketelusan dan keadilan yang dilaksanakan di bawah kerajaan negeri Pakatan Rakyat ini akan mampu dijadikan panduan oleh seluruh rakyat Malaysia untuk memilih pemimpin-pemimpin mereka di masa-masa akan datang.

MERDEKA RAKYAT NEGARA PERKASA
W.FAUZDIN NS 22.09.2008
..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai