Thursday, January 24, 2008

i-Nun Antioxident Alkaline Purifier System

i-Nun Antioxident Alkaline Purifier System
Terkini & Eksklusif!
Assalamualaikum w.b.t.
Saya, dari I NUN MULTI TRADE (NS0032999-K), Syarikat 100% milik Bumiputra ingin memperkenalkan brand terbaru dalam pasaran sistem penapisan air iaitu i-Nun Antioxident Alkaline Purifier System yang Terkini & Eksklusif!
'Jelajahi' apa yang kami paparkan ini dan sekiranya perlu, kami sedia membantu anda.
Salam rawatan dari kami!
Mohd Syahiid Sheikh Ahmad
Penyelia Cawangan JB
019-2747375
NANTIKAN KEMUNCULAN PAMPLET I-NUN MASTER FILTER & PAKEJ PROMOSI KAMI!

No comments:

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai