Thursday, June 04, 2009

Pelaung utk Pekerja diberhentikan dan Graduan menganggur

1) Program Pekerja
2) Graduan menganggur (6 bulan minimum)
Pendaftaran :RM 0.00
Kemasukan :Terhad
Latihan :Jangkamasa - 4 Bulan
Keistimewaan : Tamat latihan 4 bulan kerja dicarikan
Elaun : Minimum 500
Asrama : Disediakan
Lokasi :MCS Banting
Syarat : 2 keping Gambar ukuran paspot
2 Keping salinan kad pengenalan
2 Salinan Sijil Kelulusan Akedemik SPM /SPMV
2 Salinan Surat diberhentikan dariada syarikat
2 Salinan Sijil Diploma / Ijazah bagi graduan menganggur
Berminat Sila hubungi Perunding Kami Fauzi Manan -013 3711865

Tawaran untuk semua warganegara Malaysia
Rebut peluang ini sebelum program ditamatkan

Kerjasama antara Kementrian Belia dan Sukan dan Kementerian Sumber Manusia

3 comments:

sal1506 said...

pelaung? se-pelaung tanah..
menda ni la yg membuatkan kawan2 aku banyak keja... aku? cuti di rumah... hahaha

[i[ said...

hahahha.... typo error.. mmg dah sedar tapi wat derq je la

faizul said...

http://formulaluarbiasa.com/recommends/joe154

dptkan teknik menjana income dari internet dgn PERCUMA! di sini..
rebutlah ilmu ini utk masa dpn kita bersama;)

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai