Tuesday, October 05, 2010

Vote for Saliza

Women Weekly's Mag = October 2010 (pg 55 to 69)

I am deeply humbled to be nominated for the Category Finance & Commerce, alongside 2 other outstanding women entrepreneurs; Michele Kwok of Souled Out and Dr Wang Kim Ha of Smart Reader.

SMS undi ialah : MWWGWOTYOUR NAMEYOUR NRICNOMINEE'S CODEEMAIL
My code is 02 ;-)
RM1 per SMS. Closing Date: Oct 25.

8 comments:

zen non said...

weiii...nak sms kat sapa dowh?...pastu nama kena nama penuh ke nama glamer?

Anonymous said...

sms to 32733...
rasenya nama penuh, sbb kena letak IC jugak....

Anonymous said...

the SMS should be :
MWWGWOTNAMENRIC02EMAIL

Anonymous said...

the spaces have been decoded to something else...
MWW NAME NRIC 02 EMAIL

zen non said...

aiyaaa...macam2 stail aku dh cuba, tapi ini balasan depa
"sorry invalid keyword.please try again..bloblobloblo..."

apasaila.

Saliza said...

my dear friends, sorry tak perasan komen2 nie. ok ihsan ada silap copy paste tu. for those yang masih sudi mengundi (hehe), please type the following and send to 32733:

MWWGWOTYOUR NAMEYOUR NRIC02EMAIL

Notes:
1. 02 is my code
2. = jarak
3. YOUR NAME, YOUR IC & EMAIL beri detail yang lengkap dan betul sebab u will be in a running menang hadiah dari Rafflesia (barang kemas) dan Malaysian Women's Weekly (MWW)!

Next Tuesday ada interview and video shooting di pejabat oleh MWW, followed by the Gala Dinner on Oct 28th. Doubt I will win cos I'm up against 2 women taiko entrepreneurs! Nevertheless, I truly appreciate the recognition and limelight given to our company! Worth every sweat and hardwork that we as a team have put into the company! Thank you my dear friends for your support!

Saliza said...

oh somehow ada prob copy paste! Just type:

MWW GWOT YOURNAME YOURNRIC 02 EMAIL

YOURNAME = type nama penuh
YOURNRIC = type IC tanpa simbol "-"
EMAIL = type email penuh

Lain-lain MWW , GWOT dan 02 type sahaja macam biasa. thanks!

[i] said...

nanti saliza mau lawan itu raja SMS, mawi.. .hehehehe..

ni baru acu cuba try test experiement...

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai