Sunday, May 10, 2009

CONGRATS LEENA!

Sorry terlupa nak post this sms by leena 512, 8 mei 2009. semoga menjadi penyeri hidup keluarga...
Alhamdulillah, anak ke3 kami, perempuan, 3.35kg selamat dilahirkan pd jam 3.23 ptg tadi di kpj sngor, s.alam - Din & Leena-

2 comments:

Smiling Sukri said...

Congrats!
Another name competition will begin soon... :p

[i] said...

bukan competition la mat yie... brainstorming session :D

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai