Wednesday, September 09, 2009

BUKAK PUASA 2009 #2

Mom & Daughter, Bailah & Sofea

Mom & Daughter: Nalin & Dina
Gambar wajib: Amy makan

Father & Daughter: Fuad (Nalin's hubby) & Alia

Kawan-kawan: Mis & Kak Chah

4 comments:

adzimi said...

Bailah and daughter, sekali pandang nampak cam adik beradik pun ada.

Smiling MY said...

Hahhaha!!!
Aku plak... ingatkan Jigon bawa adik ipar dia!

[i] said...

aku rasa ramai yg pikir mcm tu.. >_<

ahmad kamal zahari said...

assalamualaikum, Fuad - UL Lafayette...apa cerite sekarang

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai