Thursday, January 21, 2010

THE REASON BEHIND MATHEMATIC LECTURE SUICIDE

4 comments:

Adzimi Muzni said...

Hahahaha, yg peter punya yg tergelak gile aku sorang2 kat office. Pheww, i'm glad i dont have to do homeworks and exams anymore. I still get nightmares that i was about to sit for an exam and i have not studied a thing. Tapi yg best dlm nightmare tu lepas tembak semua soalan, still boleh score A, hahahaha.

[i] said...

my personal favourite yg six = 6 tu......

Smiling MY said...

Aku pun takleh jawab soalan peter tu...

..::EnAikAY::.. said...

korang dah tengok belum gambar jawapan org yg nak selesaikan masalah matematik yg akhirnya.. dia lukis gambar bunuh diri di tali gantung? That's my fav (tapi aku rasa aku dah delete email yg aku dapat tu)

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai