Thursday, April 09, 2009

NikFa on TV

Spotted our friend on the news yesterday.


[Click here] for the video clip

8 comments:

..::EnAikAY::.. said...

fitnahhh.. fitnahhhhh.....

adzimi said...

Nik, ini fitnah yg baik, moga menjadi kenyataan not too distant in the future Aminn.. Aku mula2 tengok terkejut dan kagum gak, pastu bila tang news feeder to cakap Madonna nak namakan anak dia Nik Fahusnaza tu, itu dah masuk tahap melampau lah tu hahahahaha.

Smiling MY said...

Tipah hampir tertipu lagi...

FAIZIE said...

siot aje..aku tunggu jugak depa pronounce nama NIK FAHUSNAZA..takat tunjuk kadbod aje... ;)

Azraf said...

fulamak.. kagum aku.. tumpang bangga siot. :p.

..::EnAikAY::.. said...

Bila aku mula2 tengok dia display nama tu, aku dah tau benda ni prank. aku pun tunggu jugak mat2 saleh ni tergeliat lidah nak sebut nama aku tu.. hahaha.

Ihsan, ihsan.. jaga kau....

[i] said...

aku ckp mende baik. mana tau nanti ko akan melonjak ke pentas dunia. jgn lupa kawan2 kat sini yek >_<

suriati said...

hahahah.. kelakar-kelakar ..
mula-mula kagum giler .. tapi dah macam dah tak logic ler plak..

rupa-rupanye den kena tipu ..

hahahha..

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai