Tuesday, July 28, 2009

GROWTH METER

TQ to Nalin for sharing.... >_<

8 comments:

Smiling MY said...

Seems like I should quit sport if I want to be in higher post...

Adzimi said...

Hahaha, i was definitely at the head level, tapi sekarang dah demoted to asst mgr :D.

[i] said...

adzimi, co. ko dah block blog ka?

Brain Child Learning said...

Tah, tak check lagi. Rasanya temporary kot coz hari tu memang ada network problem pun sikit later that night.

faizie said...

Dah 14 tahun aku tak jumpa Mat Yie...macam mana la rupa kau ye...

Smiling MY said...

If you ask Adzimi my level now, he might say "contractual".

If u ask Ihsan, he might say "contractual".

If you ask me, I'll ask u to ask them...

Adzimi said...

mat yie is at permanent level a year ago. Tak sure dah 'promoted' jadi asst mgr ke dak, semenjak bergelar ayah ni. I think most of us dah 'promoted' dah, i cant think of many whom r still at contractual, at least for men lah hahaha

..::EnAikAY::.. said...

Adzimi.. ehem ehem ehem.. aku masih 'contractual' kot.

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai