Sunday, August 22, 2010

Bukak Puasa in pics

sahak yg menten..... puteh maseh sama...

current banker, nuar and ex-banker turned org minyak..
catching up...
lady accountants....hazar (boustead) & nalin (eurocopter)
hasnor's generation
don't play2 with this guy, lagi tinggi pada amoi..... Syahiid
Soon-to-be-Ironman, Nik Fa
Amy meluahkan perasaan...

5 comments:

zen non said...

http://www.geocities.ws/intertina/
tab student...klik kat nama kelas...
tadaa...lama x usha site talib ni
apsal susah je nak guna chat box?

[i] said...

zen non, tq for the link. aku ingat dah terkubur dah site nih.. nak kena cilok abes before yahoo shut down this site.

talib said...

bro, site geocities ni mmg dah lama yahoo tutup. add kat atas tu some sort of "cache", not a recommended site to visit according to norton internet security 2010. hanya utk makluman semua.

bola2api said...

kahkah.. ada jugak lelaki seterika tepen ni.. weh IM langkawi dah kensel la. kau buat la kat new guinea ker mana2.. organizer tak byr prize money punya kes.

nikfa, kau masuk lelaki seterika separuh tak?

..::EnAikAY::.. said...

Aini,
Program seterika aku tahun ni rosak sudah....

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai