Friday, October 19, 2007

update skett....

rasanya tak lewat lagi nak ucap selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin kat semua geng2 mrsm taiping 1994/1995 batch 4 pkp.... biasanya seminggu lepas raya & seminggu sebelum raya mood kureng... org kat opis pun tak ramai, mcm buat OT jek... tambah2 lagi kalau kat pejabat tu ramai muslim. Aku balik Kedah ikot PLUS highway, lepas tu ke Terengganu ikot East West Highway, & balik ke KL ikot jalan Gua Musang - Bentong - Karak Highway..... total journey = 22 hours.... yeah, that would be our last ronda2 Malaysia. Next time we want to do that, we will have our own 'driver' (read, pilot) Masa kat rumah tu aku ada korek gambar2 lama.. so be prepared.. aku akan post gambar2 lama... aku dpt tau si Haq pun ada nak amik dia punya collections.... kenangan, kenangan..... kepada yang still dok kat kg, drive elok2... walaupun dah takde jam, ingat orang tersayang.... & yang dah masuk opis jangan lupa lawat blog nih.. hehehe.. Selamat Hari Raya kecik, hari jumaat..

3 comments:

Tembam said...

Hi tuan punya blog. Tembam here to thank you for psoting on the Nurin Alert and to remind everyone not to forget Nurin. Hope all the MRSM alumni will support the initiative. I am adding your blog to the Bloggers for Nurin Alert honour roll. Moga MRSM tepen terus maju!

[web-mod] said...

tembam, no problem.. Isu Nurin tu isu semua rakyat Malaysia.. lagipun we, as young parents have (or going to have) our younglings to protect from those monsters...

kami doakan agar pembunuh / perogol Nurin ditangkap segera & dihukum seadilnya...

Tembam said...

I posted a message on shout box by mistake. Anywa, in case anyone is interested please get the latest issue of TELL magazine special issue on NURIN Alert:

Meesh says here ”We’ve been getting really good publicity for this issue, because of the serious issues covered in efforts to “Save the Next Child: NURIN ALERT.” If you are interested in purchasing a copy or more, please do visit all major bookstores this weekend, they should be stocking it by then.

Alternatively, if you cannot find it, contact:TELL MEDIA SDN BHD, 1, Jalan SS 7/10, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan TEL: 03-7873 7313 FAX: 03-7873 8545 or email: michelle@tell.com.my

Sincerely,
Tembam

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai