Saturday, August 08, 2009

KUEH RAYA!!

Ada kawan kita buat kueh raya... kalau ada sesapa yang berminat nak check out type of kueh raya boleh download kat [sini]
Webmod


Seperti di katalog, ada pilihan untuk biskut yang diperbuat daripada marjerin buttercup, butter buttercup atau butter tatura. sila emel untuk maklumat lanjut/pertanyaan
kalo sedap ke, tak sedap ke, saya hargai jika kawan kawan boleh beri ulasan/komen. insya-Allah ini projek pertama dan harap dapat diteruskan lagi untuk tahun tahun yang akan datang.

tenaga kerja agak mahal, sebab mereka ialah budak budak ipt yang nak cari duit poket lebih.tak amek indon, sebab tak berapa yakin dengan kualiti dan kebersihan kerja. harap harga berpatutan dan tidak membebankan.

harap kawan kawan sudi buat tempahan dan buleh panjangkan emel ini kepada kawan kawan yang lain... buat masa ni, masih lagi tercari cari emel kawan kawan yang lain.

sekian, wassalam.
lina @ end july 2009
blue.cheesee@yahoo.com.my
--Katalog--

No comments:

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai