Sunday, August 23, 2009

OUR SALIZA IN BERITA HARIAN

....."Pengarah Eksekutif Kumpulan BG Capital Holdings, Saliza Abdullah, 31, berkata tidak boleh dielakkan dan sudah menjadi kelaziman setiap kali Ramadan apabila hari bekerja, juadah ..... [read more here]

4 comments:

Saliza said...

uish... cepatnya ihsan update kat sini! thanks ihsan for your support.. good, clean publicity altho not directly related to business IS always good for business :-) cheers! selamat berpuasa...

[i] said...

saliza,
lina 507 sms aku... aku bukan jenis beli hard copy newspaper, so bila carik kat bharian.com aku jumpa article ni...

sal1506 said...

xleh bukak pung...
nak baca gak..

..::EnAikAY::.. said...

Ok Salbiah, aku dah repair link tu. Now dah ok. Cuba click sekali lagi sambil tahan nafas 5 saat...

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai