Saturday, January 05, 2008

Before and After Marriage Conversation

Before marriage. Darling here.. darling there... After marriage. Baling here... baling there.. Before marriage. I die for you. . . After marriage. 'You die, up to you. ' lagi lama married. You die I help you! Before marriage. You go anywhere. . I follow you. After marriage. . You go anywhere. . up to you . Lagi lama married. You go anywhere better get lost!! Before wedding you are my heart, you are my love' After wedding 'you get on my nerves. ' Before wedding 'you are sweet and kind just like Cinderella' After wedding 'you are worse than godzila' Before wedding Roses are red, violets are blue. Like it or not, I'm stuck with you After wedding Roses are dead, I am blue. You get on my head, I will sue you Before wedding Every makan he brings you to Shangri-La After wedding You want to go, he says you wait-la Before wedding She looks like Anita Sarawak After wedding Don't know whether katak or biawak

2 comments:

adzimi said...

I know its just a joke, but i think the joke is a bit extreme lah and a deterrent to people who have not gotten married. It is probably true for some couple that love is sweetest waktu tengah hangat bercinta before married, but love is still sweet after, and even better coz its now legal! So for those single-tons out there, married life is beautiful and is not as horrifying that most jokes out there are trying to imply :D.

adzimi said...

Bak ada pepatah yg pernah aku dengar, sounds something like Allah jadikan isteri dari tulang rusuk suami, dekat dengan hati utk disayangi, dekat dengan tangan, untuk dibelai, bukan utk dipukul.

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai