Tuesday, January 08, 2008

Jejak Kasih - edisi UK

Thanks Sharil.......

3 comments:

fajar said...

amboi azrir..
mmg betul jejak kasih ni. sharil, kat mana ye?

Anonymous said...

Sharil kat York,dekat jer dengan Leeds.Mai la turun Fajar kite pegi York Designer Outlet.


94009

Shahril said...

A'ah fajar, mai la turun.Kita buat reunion kecil kecilan.Mat yat pun kat chester kan. Ko kat glasgow kan? Sejuk tak kat atas skrg? Mesti byk snow x skrg ni?

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai