Friday, January 25, 2008

GE 20k pics

Pictorials:
Just 20 meters to the finishing line.. HANG ON!!!
Me dashing towards the finishing line.. 10m or so to go
.. Somehow this girl overtook me :-P
.. and this amoi potong sayur me to get the 60th placing! See my disappointed face?! Nevermind. I'll be seeing you again! **pics courtesy of Tey. Remind me to smile to the cam next time eh?

9 comments:

Smiling MY said...

camnerlah kau boleh lari 20km ni. Aku g mancing pun dah letih 1 hari. Ari ni program tido jer..

fajar said...

cayalah aini. i'm so proud of u. ala, jgn rasa kecewa. lps ni, bole unggul! hehehe.

*rasanya kalau aku lari dgn kau, ntah2 jauh kena tinggal. :P

bola2api said...

aku pun tak tau la mcm mana aku buleh lari sejauh tu.

basically i could run 10k, so i think to myself, 20k is 2 times of 10k(which i could do). so semangat/motivation pun dibahagi kepada dua.. half for first 10k, another half for the second 10k. alhamdulillah segalanya lancar.

next quest: insya allah half marathon(21k) masa KLIM nanti.

i said...

bile ko ckp KLIM aku teringat la KL International Motorshow.. ada lari2 ke? lepas aku pikir balik, la KL international marathon rupanya.

aku baru start 10k steps per day... nanti insya Allah aku join ko, tapi mesti kena tinggal mencece ngan si aini nih

[i] said...

aini, apa ko letak kat pouch oren ko tu?

bola2api said...

i,
letak IC, duit emergency skit.. just in case nak naik teksi balik or nak beli ribena tengah jalan or nak masuk tandas.. n also, not forgetting powergel, oral salt for cramps dan juga henfon, kalo tersesat jalan.

[i] said...

aini, aku baru teringat ada satu competition triathlon kat europe... two riders dah leading the race tapi salah jalan... tengok2 dapat no 4-5 gitu..

hope it wont happen to you!

niefeng said...

aini aku pun insyaAllah masuk KLIM nanti, bulan 3 kan, tp aku 10km dah la heheheheheh

bola2api said...

ihsan,
oh sedih sekali.. itu salah marshall la.. tak betul tunjuk jalan

niefeng,
buat je 10k dulu.. bila dah syok, dpt medal n dpt feel of racing, baru try yg lebih jauh. insya allah

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai