Wednesday, January 02, 2008

Welcome.. Nadiah Salmi

welcome to the club... jangan segan2 ye...

4 comments:

nadia said...

well.. well.. tak sangka ada welcome message :)
wah u guys, me sungguh lost.
tq for the moderator yg sgt berusaha keras menjejaki me back.

The most shocking fact that i've learnt is, i have lost some of the frens along the way (dah arwah). Al-Fatihah to them.
May u guys always sehat sejahtera with famili tersayang & murah rezeki dlm keberkatanNya.

[i] said...

np Nadia... aku akan join co buat furniture, maybe we can communicate how I can get good quality wood :D

and also I want to say TQ for the treat masa kat tepen dulu lepas ko menang hadiah tulis cerpen sains...

nadia said...

advice? np with that :) But i'm more to seeds & genetics of plants. But i can always refer u to my expert frens in woods :)
Bisa diatur..

Nway, takde sesiapa nak jadi entreprenuer hutan ladang ke? tgh berebut org malaysia ni nak tanam balak. Milionaires babes! :)

[i] said...

min tanam balak is 10 yrs kan... hehehe mmg siok time menebang, tapi time dok nunggu tu amcam? heheh

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai