Wednesday, January 02, 2008

SPAM EMAIL: Lupuskan PTPTN Anda

tak sure mcm mana diorang hantar email mcm ni kat org. //webmod from : SphinX Team to: taiping9495, subject: Lupuskan Pinjaman PTPTN anda Lupuskan PTPTN Anda Maklumat... SphiNx Team adalah pertubuhan rahsia dimana sebahagian kecil dari kami mempunyai agenda tersendiri. Malah kami mempunyai akses ke bahagian administration yang anda fikir ianya adalah mustahil. Sekitar lewat tahun 2006, kita digemparkan dengan "untraceable" peminjam PTPTN. Seseorang yang harus bayar RM18,000.00-RM30,000.00 dalam masa 6 bulan selepas tamat pengajian, tidak perlu membayar satu sen pun kerana rekod pinjamannya hilang tanpa dapat dikesan kerana PTPTN menggunakan sistem manual. Anda fikir ia satu kebetulan? Fikirkan lagi.. Pada pertengahan tahun 2007, kerajaan mula memberi perhatian kepada isu peminjam PTPTN, dimana sekarang mereka menggunakan teknologi canggih untuk menyimpan, update dan lupuskan sesuatu pinjaman secara online. Satu lagi kesilapan terbesar kerana menaruh kepercayaan sepenuhnya kepada teknologi canggih. Perkhidmatan... Kami menawarkan perkhidmatan melupuskan pinjaman PTPTN anda kurang dari masa 15minit. Anda tidak lagi erlu risaukan bayaran pinjaman yang membebankan. Perkhidmatan kami adalah cepat dan selamat. Sediakan bayaran sebanyak Rm2000.00 atau USD600 (E-gold only). Proses bayaran hanya menggunakan E-gold. Tetapi jika anda tidak mempunyai egold jangan risau kerana anda boleh tukarkan duit RM ke E-gold melalui "Exchanger". Dapatkan akaun Egold secara percuma di SINI. Kemudian anda boleh dapatkan E-gold di senarai exchanger di bawah: 1. WannaGold 2. Evogates 3. AsianaGold (Diiktiraf oleh E-gold sebagai Legit Exchanger) Jika anda tidak mahu membuka akaun E-Gold, anda boleh deposit terus ke akaun E-Gold Kami. Kami akan memberikan No akaun E-Gold Kami untuk anda melalui e-mail Kami juga menyediakan perkhidmatan tambahan: **Menaikkan markah ( Hanya USM, UUM, UTM, UPM dan UKM sahaja)

No comments:

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai