Thursday, January 03, 2008

Is this our Madihah Mohd Saudi?

Extract from [cgpublisher.com] //webmod Madihah Mohd Saudi is a lecturer at Faculty Science and Technology of Islamic Science University of Malaysia (USIM),Malaysia. Prior to that, Madihah Mohd Saudi was the virus analyst for NISER and was responsible for conducting in-house testing for virus analysis, reviewing standard operating procedures for virus analysis, developing acceptable user policies, damage control and laboratory specifications. She was also accountable in responding to virus cases, as (MyCERT-Malaysia Computer Emergency Response Team) 2nd level support and as the NISER’s honeynet member. She was also the co-instructor for Incident Handling Training organized by NISER. Madihah earned her Bachelor’s Degree in Computer Science from Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)and her Master’s Degree in Software Engineering from Universiti Malaya (UM). Her mission for USIM and for herself is to be one of the best security academicians in the world.

4 comments:

martyr said...

betul la tu!

Smiling MY said...

Last time jumpa Madihah masa kat UKM. Dia amik IT. Dia buat macam tak kenal jer aku, layam cam teman tapi tak mesra... hhihihi

Anonymous said...

Salam,

Mintak maafla yek kalau tak tersapa.Mata ni biasala dah sejak nak masuk arena 30-an. Manala tau esok anak2 korang saya ngajo ke.

Anyway, salam ukhwah penuh mesra.
-madihah

94114 said...

haa mat yie... madihah dah mintak maap tu...


ko jgn tak ingat satu masa dulu ko marah geng kita sebab ko ingat dia bukan budak tepen hik hik hik

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai