Saturday, January 26, 2008

Aviemore & Cairngorms

Some photos taken during my trip to Aviemore : Cairngorms National Park. Somewhere at the Highland of Scotland.
Betapa takjubnya dengan kebesaran Tuhan. Jika ini sudah dikatakan indah, bagaimana pulakah agaknya syurga yang telah Dia ciptakan.
* More photos: here

3 comments:

bola2api said...

gambar sungai di tengah2 senow tu cantik la..

AKU JELES hehe

bila la nak berkunjung ke sana lagi? nak tumpang rumah kau, buleh tak fajar? 2,3 hari jer hehe nanti aku sponsor chocolate profiterole cake tiap2 hari

i said...

very very nice pics fajare.. keep up the good work. bleh la jadi penaung kelab tembak2 tepen.. si faizie jadi presiden.. aku jadi ahli tidur dah le heheh (aku pakai compact digital je, blom ada rezeki nak beli dslr)..

niefeng said...

huh caya la
aku tak pasti bila la aku sampai kat sini
aku pun pakai compact aje, tak mampu la nak ber SLR ni hehehehe

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai