Friday, January 04, 2008

Vacancies at SIME DARBY

This is internal vacancies for Sime Darby Staff, however, if you interested, pass the CV to me, i'll help pass this to Group HR Sime Darby. Deadline : 17 January 2008 Engineering Services Downstream Department i) Engineering - Technical Projects - Assistant Manager (Civil) ii) Engineering - Process Assistant Manager iii) Engineering - Support Executive (Contract and Administration) iv) General Clerk Finance - Group Procurement i) Manager, Logistics Distribution Services - Plantation Indonesia Oils & Fats i) Manager, Global Marketing ii) Executive, Market Intelligence

2 comments:

Smiling MY said...

Internal vacancy? Boleh ker orang luar apply? Requirement detail takder? Manalah tahu kawan2 berminat...

martyr said...

bg cv kat aku, aku dump in dalam server. manala tahu ader rezeki.
actually internal vacancies ni, almost advertised once in 3 days.

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai