Wednesday, January 23, 2008

bukit chenuang

pics by nei feng

6 comments:

niefeng said...

gambar ni sebenarnya kat Sg Congkak, sblm kami naik BUkit Chenuang, Gambar atas bukit tak dpt ambil byk sbb hujan daaaa

bola2api said...

best nya.. rasa sejok mata memandang

Smiling MY said...

Kau camping sana ke? Aku rasa mesti byk nyamuk & pacat kan? Apa xtvt kau buat kat sana? just hiking?

niefeng said...

aini gi la sekali sg congkak tu, best wooo
mat yie aku gi hiking aje, nyamuk tak jumpa lak, tp pacat jgn cite la, aku rasa ada dlm 20 ekor aku cekup

[i] said...

niefeng, masa first time naik bukit larut time form 4, aku takut cramp so aku letak minyak panas kat kaki. result sekor pacat je aku cekup... just an idea.

niefeng said...

takde la, kita naik bukit larut masa form 4 tu bukan ikut jln tar ke? tp aku tak suka letak minyak sblm mendaki la, aku biasa dah balik rumah baru aku letak,

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai