Sunday, January 06, 2008

Wedding pics ABDUL RAHMAN 502

http://rusminah.salismaphoto.com/
rahman & rusminah... akhirnya bersatu
rahman tunjuk 'power' terbang selamat pengantin baru to rahman. semoga kekal ke akhir hayat. the pics are very nice and well taken //web mod

2 comments:

martyr said...

gambar no.3 mmg superb, tak sia2 si rahman ni jadi pebaca setia komik jepun spt pedang setiawan n seangkatan dengan nyer. :D

izwanhasli said...

gambar tepi pantai tu mmg cun! Tak pernah lagi aku jumpa the pose before ni.

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai