Wednesday, January 02, 2008

Dulu-dulu & sekarang

dulu2 memang kalau ada disket sebelah kiri tu fragile abes. kalau terduduk tu kira selamat le. size pun brapa je.. now SD card memory besau kalau kat China (tak sure it works or not), thumbdrive memory space = 400GB!!!

1 comment:

adzimi said...

I can still remember the times of the 5.25 inch diskette. Time tu dalam dapat yg 3.5 inch pun dah kira terer tu sebab ada disket kecik tapi boleh store lagi banyak. Nowadays people dont even bother having disk drives on the PC anymore. USB is the way to go!

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai