Sunday, January 06, 2008

Welcome... Amilin Mahir

welkam to amilin mahir, jauh tu merantau sampai ke sarawak. mana tau melekat ngan orang sarawak mcm romy ke :D apa2pun jgn sogan2 utk contribute... enjoys!!

4 comments:

Smiling MY said...

Milin...
Kau dah jadi pengarah LHDN belum? Kitorang nak tanya tips nak elak cukai ni... Jangan lupa contribute article to moderator how to reduce/avoid tax ni!

Anonymous said...

Mat Yie, term avoid tax tu salah tu, salah di sisi undang2. The correct term to ask Milin is 'tax planning' hehehe.

Anonymous said...

hehehe betul... kalau tanya aku how to avoid tax, mmg tak sesuai... tapi kalau kau tanya aku how to plan your tax.... than maybe aku bleh tlg sikit2...

martyr said...

milin,
welcome aboard! aku masih teringat yg aku plan nak jumpa ko back in 2003/4 tp sampai skang aku tak jumpa ko. sorry la beb! :D

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai