Wednesday, January 02, 2008

HOT News this week

New Proton Saga launch
(gambar ehsan paultan)

Minister of Health confessed

3 comments:

adzimi said...

Actually i respect Dr Chua for admitting and resigning. Not many people would do that. Its a pity that Dr Chua has to go. I personally feel that he's one of the better ministers around, the no hanky panky type. At a time when many many ministers like to go public and come out with stupid statements (i'm sure you guys can think of at least 2 instantly), i dont ever recall thinking of the same with this guy. Too bad in Malaysian politics the scandal that he's in is definitely a no-no, and he just have to go.

faizie said...

Yes,his extra-marital affair is another story.The point is he is brave enough to admit and then to step down from all the post.
Pity to the guys in KKM(doc, nurses, MA, etc )if PakLah going to elect a non-doctor to replace Chua.No one knows the real grouse except the doc himself. I vote for a medical doc(from MIC obviously) to be the new Health Minister.

faizie said...

Sorry, correction, it's MCA..not MIC...: )

..::disclaimer::..
website ni bukan official website mrsm taiping... mau carik official punya, http://www.mrsmkm.edu.my/taiping/. segala isi kandungan dalam blog ni tak mewakili mrsm taiping dan MARA. Untuk cari Ansara Cawangan Taiping, bleh p ke http://www.actorg.net. Kat ACTorg.net, webmaster dia Abg Damit.... website ni utk geng2 mrsm taiping batch 9495 lay-park, borak2, merapu, meroyan, melalak.

jemput tengok dan tengok lagi.. kalau tak puas jugak bleh la tinggal message ka, letak comment ka... mau Lagi??? email la sama wa kat taiping9495 at gmail dot com.

terima kasih kat sapa2 yg tolong website ni secara jualan langsung atau black market....

article yg ada dlm ni adalah hakcipta blog ni kecuali ada dinyatakan dicilok dari sumber2 tertentu... segala komen yg dibuat dalam blog ni takde langsung mewakili blog nih.. komen2 tu adalah hak dan rekacipta org yg tulis komen tu... ada paham? webmaster ada hak utk meng'edit', meng'keluar'kan mana2 post yg dirasakan tidak sesuai